header banner
Default

Binance, daha fazla kripto parayı listeliyor!


Kripto paralar yaygınlaşmaya devam ediyor. Bir yandan Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin gibi birimler konuşulmaya devam ederken, bir yandan da yeni altcoinler ortaya çıkıyor. Söz konusu paraların en büyük sıkıntısı ise pek çoğunun popüler borsalarda yer almaması.

Ancak bu paralardan bazılarını bekleyenler için güzel haberler de mevcut. Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Binance‘ın ülkemizdeki ayağı olan TR Binance, listelediği birim sayısını artırıyor. Son olarak üç yeni birim daha borsamıza ekledi.

11 yıl geçti: İşte Bitcoin kurucusu Satoshi’nin son mesajı!

En büyük kripto para konumundaki Bitcoin'in kurucusu Satoshi Nakamoto, 11 yıl önce bugün ortadan kayboldu.

TR Binance, üç yeni para birimini listeledi

TR Binance tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket daha fazla coin ve token’ı yeni işliyor. Borsa, 17/12/2021 Cuma günü Türkiye saatiyle 12:00’de Mina (MINA), Fantom (FTM) ve Tezos’u (XTZ) TRY işlem listesine ekleyecek. İsteyen kullanıcılar, listelemeden önce yatırma işlemi yaparak alım-satım hazırlığı yapmaya başlayabilir. An itibariyle bu paraların değeri ise şu şekilde:

  • Mina (MINA): 3,49 dolar
  • Fantom (FTM): 1,51 dolar
  • Tezos’u (XTZ): 4.58 dolar

Ancak Binance TR, öncesinde müşterilerini uyarıyor. Kullanıcılar için projeleri özveri ile seçtiğinin altını çizen platform, ripto para piyasasının yüksek risk içerdiğini ve Alım-satım işlemlerinizi gerçekleştirirken sadece kaybetmeyi göze alacağınız sermayeyi riske atmanız gerektiğini belirtiyor.


Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Türkiye’de işlem görmesini istediğiniz kripto para birimleri neler? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Sources


Article information

Author: Alexander Ryan

Last Updated: 1698551881

Views: 707

Rating: 4.7 / 5 (119 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alexander Ryan

Birthday: 1966-05-26

Address: 98149 Davis Canyon Apt. 982, Brownland, PA 85042

Phone: +3706808156931450

Job: Article Writer

Hobby: Calligraphy, Playing Guitar, Wine Tasting, Card Games, Wildlife Photography, Drone Flying, Chocolate Making

Introduction: My name is Alexander Ryan, I am a candid, accomplished, steadfast, brilliant, Determined, important, bold person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.