header banner
Default

Bovendien voegt Bitvavo twee nieuwe cryptocurrencies toe en biedt het nieuwe handelaren een bonus


Bitvavo is lekker op dreef momenteel. Eergisteren kon je op Crypto Insiders lezen dat de grootste cryptobeurs van Nederland zijn aanbod had uitgebreid met Yield Guild Games (YGG) en API3 (API3). Vandaag is het de beurt aan Radiant Capital (RDNT) en MAGIC (MAGIC) die hun debuut maken op het platform.

Nog geen account bij Bitvavo? Maak via deze link een account aan en ontvang 10 euro gratis. Daarmee kan je op dit moment bijvoorbeeld zo’n 44 RDNT kopen. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een van de 200 andere crypto op Bitvavo.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Radiant Capital: cross-chain DeFi platform

VIDEO:

Radiant Capital is een decentralized finance (DeFi) project dat in 2022 door een anoniem team van de grond is gekomen. Specifiek is het een lending-protocol dat is gebouwd op Arbitrum (ARB) en de BNB Chain (BNB) en gebruikmaakt van de zogenoemde ‘LayerZero’ technologie. LayerZero technologie is een interoperabiliteitsprotocol waardoor verschillende blockchains gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren.

Door gebruik te maken van deze technologie kunnen gebruikers activa van verschillende netwerken deponeren en lenen. In tegenstelling tot de meeste andere DeFi-platformen is het dus niet beperkt tot crypto-tokens van slechts één netwerk.

Net zoals andere DeFi-toepassingen worden smart contracts ingezet zodat je niet langer hoeft te vertrouwen op een derde partij.

Radiant Capital is een zogeheten Decentralized Autonomous Organization (DAO) dat als missie heeft ‘’om de miljarden aan gefragmanteerde liquiditeit op de Web3-geldmarkten te verenigen onder één veilig, gebruiksvriendelijk en kapitaalefficiënt omnichain-protocol.’’

RDNT-tokens verlenen bestuursrechten aan houders, waardoor ze inspraak krijgen in de besluitvormingsprocessen van het protocol.

Advertisement

MAGIC: Treasure NFT ecosysteem

VIDEO:

MAGIC is de native crypto van de Treasure-metaverse: een non-fungible token (NFT) ecosysteem dat verschillende metaverse-projecten met elkaar verbindt. Er bestaan veel verschillende metaverse games in het Treasure-ecosysteem die allemaal gebruik maken van de MAGIC-token. Echter zijn al deze games ongerelateerd aan elkaar en bestaan stuk voor stuk uit verschillende verhalen met unieke concepten

Treasure draait op Arbitrum en brengt een gedeelde economie tot stand die wordt aangedreven door de MAGIC-token. Alle metaverse-projecten worden met elkaar verbonden aangezien je MAGIC-tokens nodig hebt om in-game items aan te schaffen. Deze worden in de vorm van NFT’s aangeboden op de eigen marktplaats genaamd ‘Trove’.

Treasure beschikt ook over een aantal eigen metaverse-projecten binnen het ecosysteem die aan elkaar gelinkt zijn. ‘Bridgeworld’ is de centrale metaverse die een cruciale rol speelt binnen het bredere ecosysteem.

Treasure beschikt over een DAO die bestaat uit de eigenaren van de gestakete MAGIC-tokens. De tokenhouders zijn dus verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van het relatief nieuwe metaverse-project.

Ontdek de twee nieuwe cryptocurrencies op Bitvavo en maak via deze link een account om gratis 10 euro te ontvangen.

Sources


Article information

Author: Julie Dawson

Last Updated: 1699647481

Views: 678

Rating: 4.7 / 5 (91 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Julie Dawson

Birthday: 1937-05-29

Address: 183 Hines Squares Apt. 640, Freemanburgh, HI 89751

Phone: +4118345360163094

Job: Bank Teller

Hobby: Playing Chess, Rowing, Billiards, Reading, Cross-Stitching, Yoga, Running

Introduction: My name is Julie Dawson, I am a resolute, unguarded, talented, forthright, brilliant, esteemed, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.