header banner
Default

Een crypto-analist uit Nederland zegt dat Bitcoin klaar is voor een enorme stijging


De Nederlandse analist Michaël van de Poppe zegt dat Bitcoin klaar is om zich op nieuwe hoogten te richten. “Bitcoin is er heel erg klaar voor om de koersen van 29.000 tot 30.000 dollar te herclaimen”, aldus Van de Poppe. Op dit moment lijkt daar nog even geen sprake van, daar de Bitcoin koers vandaag binnen tikt op 27.500 dollar; wat een daling van 0,52 procent oplevert over de afgelopen 24 uur.

#Bitcoin is very much ready to reclaim $29,000-30,000 and target new highs.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) October 5, 2023

Wanneer gaan we stijgen?

De uitspraak van Van de Poppe is op 5 oktober is ergens ook wel vreemd te noemen, aangezien hij een paar dagen geleden nog riep dat Bitcoin consolideerde, wat de ruimte zou maken voor alltcoins om momentum op te pakken.

“Altcoins zagen een substantiële correctie in de nacht, terwijl Bitcoin consolideert. De trendy altcoins van de afgelopen weken zagen ook een grote correctie. Zolang Bitcoin consolideert, verwacht ik dat die assets momentum blijven tonen. Dat kost een paar dagen”, aldus Van de Poppe.

#Altcoins had a substantial correction over night, while #Bitcoin is consolidating.

The trendy coins from last weeks have seen a massive correction too.

As long as #Bitcoin consolidates, I'll expect that those assets continue to show momentum.

It takes a few days.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) October 4, 2023

Het zou mooi zijn als we weer eens een paar weken achter elkaar bullish momentum kunnen zien. Dat is wel even geleden voor de crypto-industrie. Het jaar 2023 begon fantastisch, maar inmiddels lijkt het vooral een zijwaarts feestje te blijven.

Op hetzelfde moment geeft Van de Poppe aan dat hij nog één laatste correctie verwacht voor Chainlink, dat vervolgens aan een rally zou moeten beginnen. “De laatste correctie voor Chainlink, voordat we uit deze range breken. De markten warmen nog altijd op voor een grote uitbraak en als de cyclus zich herhaalt, dan zal 2024 een gigantisch jaar worden voor Chainlink. Ik verwacht een hertest van de 7 dollar, voordat we richting de 12 tot 15 dollar doorschieten”, aldus Van de Poppe.

Op het moment van schrijven staat er voor Chainlink een koers van 7,54 dollar op de borden. Daarmee daalde het project in de afgelopen 24 uur met 2,25 procent en heeft het een market cap van 4,1 miljard dollar.

Daarmee staat het net onder Shiba Inu, dat een market cap van 4,2 miljard dollar mag opschrijven.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Stephanie Gray

Last Updated: 1697850241

Views: 1196

Rating: 4.6 / 5 (88 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephanie Gray

Birthday: 2001-12-12

Address: 0085 Susan Mountain Suite 687, Gatestown, AR 43783

Phone: +4321107237170123

Job: Article Writer

Hobby: Writing, Wine Tasting, Gardening, Playing Piano, Poker, Drone Flying, Billiards

Introduction: My name is Stephanie Gray, I am a valuable, steadfast, brilliant, risk-taking, intrepid, rare, transparent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.