header banner
Default

Een groot deel van de Shiba Inu-bezitters is momenteel bezig met het verliezen van hun eigenaren


Veel altcoins hebben het behoorlijk zwaar op het moment. Ten opzichte van de bloeiende hoogtijdagen in 2021 staan veel cryptomunten nu gigantisch onder water. De populaire memecoin Shiba Inu is geen uitzondering en staat ongeveer 90 procent lager dan zijn in 2021 bereikte hoogtepunt. Als gevolg staat het leeuwendeel van alle SHIB-investeerders nu in het rood.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

SHIB holders staan massaal in de min

VIDEO:

Uit data van IntoTheBlock blijkt dat slechts 11 procent van alle SHIB-adressen tegen de huidige koers in de plus staat. Daartegenover staat een gigantische groep van maar liefst 82 procent die op het moment een verlies op moeten schrijven over hun investering. Als laatste staat 7 procent van alle wallets momenteel break-even.

Ondanks het feit dat 82 procent een reusachtig aantal is, zegt het vrij weinig wanneer je geen vergelijkmateriaal hebt. Wanneer we de data van bitcoin (BTC) erbij pakken, komen we tot de conclusie dat slechts 38 procent van alle wallets tegen de huidige prijs op een verlies staat.

Het grote contrast is uiteraard niet geheel tegen de verwachting. SHIB heeft natuurlijk veel meer klappen moeten incasseren dan bitcoin en investeerders moeten hier nu de prijs voor betalen. Veel mensen zullen tijdens de enorme hype van 2021 zijn ingestapt met de angst de boot te hebben gemist. SHIB was namelijk een van de best presterende cryptomunten van de vorige bullmarkt en een gevoel van fear of missing out (FOMO) kan dan snel om de hoek kijken.

Een belangrijke sidenote is dat de metriek betrekking heeft op ongerealiseerde data. De enorme groep investeerders die nu in het rood staan hebben pas een daadwerkelijk verlies geleden wanneer zij hun munten tegen de huidige marktwaarde verkopen.

Shiba Inu ecosysteem

VIDEO:

IntoTheBlock geeft verder nog enkele andere interessante data weer. Zo is 77 procent van het gehele circulerende SHIB-aanbod in handen van investeerders en whales die ten minste 0,1 procent van alle beschikbare tokens bezitten.

Daarnaast bestaat 70 procent van alle wallets uit lange termijn-investeerders die al meer dan een jaar eigenaar zijn van Shiba Inu. 27 procent heeft de memecoin tussen de 1 en 12 maanden in bezit en slechts 3 procent heeft de token minder dan een maand in handen.

Sources


Article information

Author: Ashley Crane

Last Updated: 1699452004

Views: 831

Rating: 4.1 / 5 (101 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ashley Crane

Birthday: 2018-09-17

Address: 502 Elizabeth Drives Suite 557, North Kelseyfurt, NJ 67613

Phone: +3943269948605970

Job: IT Consultant

Hobby: Sailing, Pottery, Bird Watching, Cooking, Horseback Riding, Mountain Climbing, Gardening

Introduction: My name is Ashley Crane, I am a Colorful, unswerving, Open, talented, resolute, vibrant, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.