header banner
Default

Lise Rønne giver advarsler til sine følgere: Brugt i en bitcoin-reklame


Du kender efterhånden løgnen, der skal lokke dig til at købe særlige bitcoinordninger…

En ofte kendt tv-vært bliver jagtet af både myndigheder og politi, fordi de har luret hele balladen og nu lykkedes med at tjene som regel enorme beløb uden at røre en finger.

Og nu er turen kommet til Lise Rønne – indtil for nylig redaktør på forlaget Gyldendal og tidligere ”X Factor”-værtinde – som på en række tvivlsomt redigerede billeder bliver brugt som blikfang i de udbredte svindelnumre.

Det skriver 44-årige Rønne selv i et opslag på Instagram.

– Ej venner, jeg havde faktisk virkelig slået det hen som for langt ude til at gide at tage mig af det - men der er foruroligende mange af jer, der skriver og ægte er i tvivl, om det her er rigtigt? Altså: om jeg anbefaler at lave hurtige penge ved at købe bitcoins, skriver hun, før hun naturligvis advarer sine følger om ikke at hoppe på limpinden.

– Så: Brug hellere pengene på en flødeskumskage og nyd den i solen. I’m doin it as we speak. Og DET anbefaler jeg til gengæld varmt, slutter hun sit opslag, der har fået fantastisk mange humoristiske kommentarer fra kendisvennerne.

For eksempel vil sangeren Bryan Rice gerne vide, hvor Rønne har købt den Nike-taske, som hun øjensynligt har på under en af de utallige anholdelser.

Mens også hitmageren Andreas Odbjerg begejstres gennem en grinesmiley over de mange redigerede billeder, der ifølge ham er ”for vilde”.

- Jeg er ved at blive sindssyg - men der er åbenbart ikke så meget at gøre, hvis ens billede bliver misbrugt i reklamer, skrev hun om de falske artikler, der i bund og grund handlede om, at hun nu blev jagtet af Danske Bank efter nogle bestemte udtalelser på direkte morgen-tv.

Også Hilda Heick og Dennis Knudsen har for nylig bakset med de falske reklamer, der gør brug af deres billeder uden tilladelse.

Sources


Article information

Author: Anthony Wu

Last Updated: 1698247322

Views: 1319

Rating: 4.7 / 5 (66 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Anthony Wu

Birthday: 1982-04-30

Address: 71117 Ann Skyway, South Donnastad, TN 88806

Phone: +3815326039903510

Job: Art Director

Hobby: Cycling, Astronomy, Bowling, Meditation, Wine Tasting, Snowboarding, Mountain Climbing

Introduction: My name is Anthony Wu, I am a dazzling, apt, receptive, candid, forthright, striking, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.